2014 augusztus

Globális nevelés tábor Balatonfenyvesen.

A „Globális Méltányosság – Iskolák a Változásért” elnevezésű projektünk keretében ez év augusztusában négy különböző iskola diákjaival táboroztunk Balatonfenyvesen, hogy közösen gondolkodjunk a globális problémák helyi hatásairól.

A tábor célja volt, hogy a felmerült témákban a diákok később különböző akciókat valósítsanak meg saját iskoláikban, és továbbadják a megszerzett tudást iskolatársaiknak. A folyamatnak része volt az akcióról, vagy annak eredményéről egy kisfilm készítése valamint a film interneten való népszerűsítése.

A tábor célja volt, hogy a felmerült témákban a diákok később különböző akciókat valósítsanak meg saját iskoláikban, és továbbadják a megszerzett tudást iskolatársaiknak. A folyamatnak részét képezte az akcióról szóló kisfilm elkészítése és annak interneten való népszerűsítése.

A „Szólj Hozzá” táborban a különböző környezeti és társadalmi témák mellett a másság elfogadása, az egymás iránti tolerancia és a különböző kultúrák valamint élethelyzetek megismerése került fókuszba.

This entry was posted in aktualitások. Bookmark the permalink.